Andělská 337, 284 01 Kutná Hora, tel.: +420 327 511 243, 724 339 893, 605 171 401, email: office@ris-kh.cz

vloženo: 12.3.2017

Pronájem

tisk
Pronájem  
shim fotogalerie shim Název: malý nový byt (REZERVACE)
Lokalita: Vocelova ulice
Město: centrum
Okres: Kutná Hora
Velikost: 3+kk
Plocha: 42 m2
Cena: 7 500,00 Kč

Podrobný popis
Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte
pro zobrazení velké fotky klikněte na náhled

Popis
Nabízíme k pronájmu bytovou jednotku umístěnou v prvním patře přístavby bytového domu na okraji centra Kutné Hory. Byt je situován do dvorního traktu, což jeho obyvatelům zajišťuje absolutní klid a soukromí.
Jedná se o nově zrekonstruovaný prostor. Všechny rozvody byly provedeny nově, stejně tak i příčky, okenní výplně, omítky a obklady. Byt je slunný směřovaný na jih. Celá obvodová obálka přístavby domu je zateplena, včetně nových oken. Tím je zaručena nízká cena za vytápění, které zajišťuje kombinovaný plynový kotel, který je umístěn v prostorné koupelně.
Dispoziční dělení bytu je:
Vstupní chodba, koupelna s WC a sprchovým koutem, obytná místnost s kuchyňským koutem a dva samostatné pokoje. Celková výměra bytu je 42 m2.
Výhodou tohoto nabízeného bydlení je skutečnost, že jde o úplně prvního obyvatele nového prostoru. Byt je umístěn sice 5 minut chůze od centrálního náměstí Kutné Hory, ale prostředí k bydlení je jako na vesnici díku klidu a zeleni, která je součástí tohoto pronájmu nejen výhledem z okna. V rámci pronájmu je možné využívat společnou zahradu ve vnitrobloku budov.
Cena pronájmu je 7.500,-Kč + energie