Andělská 337, 284 01 Kutná Hora, tel.: +420 327 511 243, 724 339 893, 605 171 401, email: office@ris-kh.cz

vloženo: 5.10.2020

Nabídka

tisk
Nabídka  
shim fotogalerie shim Název: 3 + 1 sídliště Šipší (Byt)
Lokalita: Opletalova - sídliště Šipší
Město: Kutná Hora
Okres: Kutná Hora
Velikost: 3 + 1
Plocha: 70 m2
Cena: 29 000 000,00 Kč

Podrobný popis
Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte Kliknutím náhled zvětšíte
pro zobrazení velké fotky klikněte na náhled

Popis
Družstevní byt je velmi pěkný a prostorný o velikosti 3+1 o výměře 70 m2
Jeho součástí je velký balkón a sklepní kóje.
Před dvěma lety byl byt kompletně rekonstruován. Byla osazena nová kuchyňská linka, vyměněny podlahové krytiny (lino, plovoucí podlaha, dlažba), koupelna byla obložena keramickým obkladem, byly vyměněny interiérové dveře.
Bytová jednotka je výhodně dispozičně řešena, protože z prostorné vstupní chodby je přístup do jednotlivých pokojů, koupelny i WC.
V kuchyni byla částečně vybourána dělící příčka a tím vznikl otevřený prostor ústící do obývacího pokoje propojený s balkonem. Byt tak působí velmi útulně, světle a vzdušně.
Byt je umístěn v 6. patře sedmipatrového panelového domu, který také nedávno prošel rekonstrukcí. Okna byla vyměněna za plastová, na chodbách a schodech byla položena dlažba V každém bytě byly instalovány digitální měřící zařízení tepla a na stoupačky měřiče teplé i studené vody. Vzhledem k tomu, že nabízený byt je umístěn ve vnitřním traktu domu, náklady na jeho vytápění nejsou vysoké.
Umístění bytu je vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak pro seniory vzhledem k tomu, že je umístěn v blízkosti obchodní sítě, lékárny, školy, školky, dětského hřiště i autobusové zastávky. Volná příroda je v těsné blízkosti.
Sice se jedná o družstevní byt, ale anuita byla splacena a převod do osobního vlastnictví by měl proběhnout v brzké době.